Σταμάτης Γονίδης: Ο κορωνοϊός έρχεται από τη βροχή

0
58

Όσο συνεχίζεται η πανδημία του κορωνοϊού παγκοσμίως, τόσο αυξάνονται οι θεωρίες συνωμοσίας για τον ιό. Άλλωστε, σε τέτοιες θεωρίες έχουν αναφερθεί από τον απερχόμενο Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μέχρι τον πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαίρ Μπολσονάρο. Στην Ελλάδα διάφοροι καλλιτέχνες έχουν αναφερθεί σε τέτοιες θεωρίες, με τον τελευταίο να είναι ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε δημόσια για την προέλευση του κορωνοϊού αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποφύγουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, ο τραγουδιστής, ούτε λίγο ούτε πολύ, δήλωσε ότι ο κορωνοϊός έρχεται από τα… σύννεφα και όποιος θέλει να προφυλαχθεί το μόνο που έχει να κάνει είναι να κρατά ομπρέλα.

«Κάθε εκατό χρόνια γίνεται πόλεμος. Εδώ δεν πέφτουν βόμβες, έχει πέσει μια παγκόσμια βόμβα. Ο πρώτος ιός που περάσαμε ήταν σε μια μικρή δόση για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Τώρα θα ρίξουνε μεγαλύτερη για να βγούνε ψεύτες όλοι αυτοί που ήταν εναντίον αυτού του ιού. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν μια απλή γρίπη. Ο καινούργιος ιός θα εκθέσει όλους αυτούς που είχαν αντιρρήσεις για τα μέτρα.

Δεν φοβόμουν, αλλά από εδώ και πέρα έχω αρχίσει και φοβάμαι, γιατί το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ πιο δυνατό, γιατί ο ιός έρχεται κατά την άποψή μου από τη βροχή, από τα σύννεφα, γιατί εκεί έχουν ρίξει τον ιό για να μην τους βλέπουμε και όπου πάει το σύννεφο και βρέχει, πάει και ο ιός, αυτό είναι η άποψή μου. Άρα, όταν βγαίνεις έξω και βρέχει, πρέπει να κρατάς ομπρέλα και αν βραχούν τα ρούχα σου και τα παπούτσια σου, να τα βγάλεις έξω και κάνεις απολύμανση. Η βροχή φέρνει τον ιό. Κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι αποφασισμένοι βάσει σχεδίου, γιατί αυτό που ζούμε τώρα είναι αποφασισμένο εδώ και χρόνια, για να μειώσουν τον πληθυσμό και συγκεκριμένα, την τρίτη ηλικία, για να γλιτώσουν τις συντάξεις. Γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει πολύ για την ανάπτυξη της οικονομίας. Η κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική της Γερμανίας, γιατί παίρνει χρήματα γι’ αυτόν τον ιό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτό και επειδή ο εχθρός του κακού είναι το χειρότερο, έχω την υποψία ότι θα γίνουν τεράστιες φυσικές καταστροφές. Μόνο έτσι θα ξεχαστεί αυτός ο ιός», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr