Στανίση: «Εγώ ξεκίνησα ως τραγουδίστρια, δεν ήμουν κονσοματρίς» [vid]

0
55

Στανίση: «Χωρίς το «Μυστικέ μου Έρωτα», δεν θα έκανα τόσο μεγάλη επιτυχία»

Την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα παλιά «σκυλάδικα» περιέγραψε η Κατερίνα Στανίση στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η τραγουδίστρια έκανε λόγο για βαριά λαϊκά, αποπνικτικούς καπνούς και underground διασκέδαση. Τα γλέντια σε εκείνα τα μαγαζιά έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στις μνήμες των ανθρώπων που τα υπηρέτησαν.

Η Κατερίνα Στανίση έκανε μία αναδρομή στο ξεκίνημά της και διηγήθηκε τα απίθανα περιστατικά που έχει ζήσει αλλά και τα ζόρια της νύχτας.

«Φάγαμε από τα σκυλάδικα, από εκεί μέσα αναδείχθηκα και εγώ. Γινόντουσαν γλέντια, και ήταν όλο άντρες ,γυναίκα δεν έβλεπες. Και κάποια φορά τραγουδάω και είδα ένα φορτηγό να μπαίνει μέσα, έψαχνε ο κόσμος πώς να φύγει», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα ξεχάσω ένα βράδυ, έπαιρναν κάτι μπουκάλια ουίσκι και το βάζαν ξάπλα για μαγκιά και έπεφτε συνέχεια στο ίδιο πόδι, στο ίδιο νύχι, μου άνοιξε το πόδι και με έτρεχαν στο Α΄Βοηθειών», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις περιβόητες «δημόσιες σχέσεις» που γίνονταν σε αυτά τα μαγαζιά.

«Γιατί τώρα δεν υπάρχει αυτό; Κονσομασιόν το λέγανε τότε – εντάξει τότε ήταν και πιο άγρια – αλλά και τώρα είναι δημόσιες σχέσεις. Δεν είναι κακό να πεις μία “καλησπέρα”, όταν ο άλλος σου αδειάζει τόσα λουλούδια πάνω σου», είπε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr