Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εμφανίστηκε μετά την εισαγγελική εντολή

0
138

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μετά την εντολή για εισαγγελική έρευνα για άλλα 9 πορνογραφικά βίντεο εμφανίστηκε ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα.

Μετά την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση βίντεο εμφανίστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.  Ο 58χρονος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να το έχει «σκάσει» με τη σύζυγό του για το Μεξικό.

Η κάμερα εντόπισε τον πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του. Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Δεν έκανε καμία δήλωση.

Η πρώτη εμφάνιση

Ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις ή έχει τον έχει αγγίξει πως η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες, ωστόσο δεν έδωσε καμία απάντηση. Μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνισή του μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Τι λέει η πρώην σύντροφός του για την έρευνα που ξεκινάει ο εισαγγελέας

«Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν», ανέφερε στο Star η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Σε ποια περίπτωση μπορεί να συλληφθεί

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο ίδιος έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, τότε ο παρουσιαστής θα συλληφθεί, καθώς πρόκειται για διαρκές αδίκημα, το οποίο προβλέπει την αυτόφωρη σύλληψή του.

Μάλιστα, αν διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα για αυτά τα βίντεο τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, γιατί τότε θα πρόκειται για κακούργημα. Επίσης, το ηλεκτρονικό έγκλημα θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει τα θύματα που φαίνονται σε αυτά τα βίντεο, προκειμένου να καταθέσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου που τον κατήγγειλε, είχε αποκαλύψει ότι κάποιοι προσπαθούν να μάθουν την ταυτότητά της, προειδοποιώντας προς πάσα κατεύθυνση.

Διαμαρτυρία – Ανακοίνωση της δικηγόρου

«Όπως έχει καταστεί γνωστό, έχω αναλάβει την Υπεράσπιση και Νομική Εκπροσώπηση της καταγγέλλουσας στην υπόθεση κατά Ευσταθίου Παναγιωτόπουλου. Με την ως άνω ιδιότητά μου, και προκειμένου : να προστατεύσω τα έννομα συμφέροντα της εντολέως μου, να επιτευχθεί η μη περαιτέρω προσβολή της τιμής , υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της και να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο απόρρητα έγγραφα και στοιχεία της εκκρεμούς ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων υπόθεσης, δηλώνω τα παρακάτω και παρακαλώ για την απόλυτη τήρηση αυτών.

Έχουν περιέλθει σε γνώση μας πληροφορίες για διαρροή εγγράφων , ευρισκομένων εντός της σχετικής δικογραφίας, στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Πέραν του ότι η εν λόγω διαρροή- γνωστοποίηση συνιστά αδίκημα το οποίο θα διευρευνηθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα και οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου, η οποιαδήποτε κοινοποίηση- δημοσιοποίηση προσβάλλει κατάφωρα την προσωπικότητα της εντολέως μου, καθώς προσδιορίζει την ταυτότητα της εμμέσως δια των στοιχείων της δικογραφίας , τα οποία (ενδεχομένως να) παραμένουν αναρτημένα στο Διαδίκτυο και πρόσβασιμα (βίντεο και φωτογραφίες με συγκεκριμένους τίτλους, χρονική διάρκεια, όνομα χρήστη κλπ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr