Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή

0
114

Στον Στάθη Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο και ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Στον Στάθη Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε, επίσης, 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επίσης, του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Όπως είναι γνωστό, ο παρουσιαστής δεν έδωσε το «παρών» στη δίκη. Στην αρχή της δίκης η δικηγόρος της 30χρονης ζήτησε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών αίτημα που έγινε δεκτό. Επίσης, ζήτησε να παραπεμφθεί ο παρουσιαστής για κακουργηματική μορφή παραβίασης των προσωπικών δεδομένων, παραθέτοντας ως στοιχείο την ηθική βλάβη που υπέστη η 30χρονη. Η εισαγγελέας πρότεινε να ξεκινήσει η δίκη στο πλημμελειοδικείο και αν στα πραγματικά γεγονότα εξακριβωθεί κακούργημα, τότε να παραπεμφθεί για κακούργημα. Η πρόταση έγινε δεκτή από την έδρα.
Όπως είπε η δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, «ζητά συγγνώμη σε κάθε περίπτωση για ό,τι προκάλεσε στην παθούσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr