Σταύρος Γεωργάς: Ο περιπτεράς «τρολάρει» τον «γύπα του TikTok» [vid]

0
56

«Ρε παιδιά, καλά να το λένε οι γυναίκες το “με τσέχασες”, αλλά άμα αρχίσουν και το λένε κι οι άντρες…» σχολίασε μεταξύ άλλων

Ο Σταύρος Γεωργάς, ο άνδρας που έγινε γνωστός ως «ο γύπας του TikTok» ανάρτησε ένα νέο βίντεο, στο οποίο αναφέρει πως οι ατάκες τους έχουν γίνει πλέον «viral», με τον κόσμο που τον συναντά στον δρόμο να του τις αναφέρει συχνά.

Ο άνδρας που έστειλε σε πάνω από 6 χιλιάδες γυναίκες μηνύματα και προκάλεσε ιντερνετικό «κομφούζιο» με τα ηχητικά «Με τσέχασες» και «Ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι» ανάρτησε ένα νέο βίντεο στο TikTok, μαζί με τον σκύλο του.

@officialstavrosgewrgas #stavrosgewrgas#metsexases ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Trap Lyrics

Σε αυτό, ακούγεται να περιγράφει τη σημερινή ημέρα, ενώ εξήγησε πως δύο άτομα που τον συνάντησαν, είπαν τη χαρακτηριστική φράση του «με τσέχασες», προσπαθώντας προφανώς να τον «τρολάρουν».

«Παιδιά καλημέρα, στις 9:00 πήγα να ψωνίσω σε ένα μαγαζί, ήταν μια γυναίκα μέσα, παίρνω κάποια πράγματα που θέλω και μετά από δύο λεπτά μπαίνει μια άλλη κοπέλα και λέει “Μαργαρίτα, δεν με ξύπνησες το πρωί, με τσέχασες”. Λέω “κάποιος μου κάνει πλάκα”. Φεύγω μετά από λίγο, πάω στο περίπτερο να πάρω τα τσιγάρα μου και μου λέει “φίλε μου, τσέχασες τα τσιγάρα σου”», περιγράφει αρχικά.

«Ρε παιδιά, καλά να το λένε οι γυναίκες, αλλά άμα αρχίσουν και το λένε κι οι άντρες… Εγώ δεν έχω καταλάβει τι έχετε πάθει με αυτό το “με τσέχασες”. Πραγματικά σας το λέω, δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με αυτό το πράγμα», συμπληρώνει στη συνέχεια ο Σταύρος Γεωργάς.

@officialstavrosgewrgas #stavrosgewrgas #metsexases ♬ πρωτότυπος ήχος – stavrosgewrgas

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr