Στέφανος Κορκολής: «Τσακώνομαι άγρια με το πιάνο μου»

0
61

Στέφανος Κορκολής: «Παώ για καφέ 1 φορά τον χρόνο… δεν κάνω διακοπές γιατί μου λείπει το πιάνο μου»

Συναυλία για τα 35 χρόνια του στη μουσική πραγματοποιεί ο Στέφανος Κορκολής. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μιλά στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, όπου μεταξύ άλλων μιλά για την «ιεροτελεστία» την οποία ακολουθεί πριν από κάθε live, ενώ αποκαλύπτει και τον φόβο που κατάφερε να ξεπεράσει.

«Την ημέρα μίας συναυλίας δεν κάνω τίποτα. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα, γιατί έπαθα. Πηγαίνω στον χώρο ώρες πριν, γιατί θέλω να τσεκάρω τα πάντα. Επίσης, δεν τρώω τίποτα όλη μέρα», δηλώνει ο Στέφανος Κορκολής.

«Είμαι υπερβολικά αυστηρός με τον εαυτό μου, δεν μου το συγχωρώ αν πάει κάτι λάθος. Είμαι αυστηρός και με τους συνεργάτες μου, έως και βασανιστικός θα έλεγα. Έχω θυμώσει άπειρες φορές ακόμα και με το πιάνο μου, τσακωνόμαστε άγρια», εξομολογείται αμέσως μετά ο συνθέτης.

Υπάρχουν πράγματα που φοβάται; Ο Στέφανος Κορκολής παραδέχεται πως: «Παλιά φοβόμουν υπερβολικά τα αεροπλάνα, ώσπου πήγα και έμαθα να πιλοτάρω. Έτσι ξεπέρασα τον φόβο μου για τα αεροπλάνα, γιατί η γνώση είναι αυτή που σε βοηθάει να ξεπεράσεις τον φόβο».

Υπήρξαν περιπτώσεις που έχω σταματήσει αεροπλάνο πριν την απογείωση, γιατί κόντεψα να πάθω κρίση πανικού. Εκεί που πήγε να ξεκινήσει, τους είπα να σταματήσουν και έφυγα».

«Δεν είμαι άνθρωπος που βγαίνω έξω καθόλου. Ίσα-ίσα θα βγω να πιω έναν καφέ κι αυτό γίνεται μια φορά τον χρόνο. Δεν είμαι κοινωνικός, από μικρό παιδί είμαι έτσι. Επίσης, δεν πηγαίνω διακοπές, γιατί μου λείπει το πιάνο μου και δε μπορώ να το πάρω μαζί μου. Προτιμώ να μένω σπίτι», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Στέφανος Κορκολής.

Πηγή: Pagenews.gr