Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα κάνω το εμβόλιο για να έχω μια κανονική ζωή

0
187

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέες δηλώσεις του Έλληνα τενίστα.

Μετά τον ντόρο που είχε προκληθεί από τις δηλώσεις του πώς δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο, αν δεν γίνει υποχρεωτικό, ο 23χρονος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως αναθεώρησε. Συγκεκριμένα, είπε πως θα εμβολιαστεί ώστε να έχει «μια κανονική κοινωνική ζωή».

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο κορωνοϊός έχει ενοχλήσει τους πάντες όχι μόνο εμένα»

Για το γεγονός πως παρότι συμμετείχε στην εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι» έκανε δηλώσεις κατά του εμβολίου, είπε ότι «εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό… Για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού, υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ δεν είμαι γιατρός αλλά είμαι αθλητής του τένις και η άποψη μου μπορεί και να μην είναι και η καλύτερη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Ό,τι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τένις, είμαι καλύτερος από ότι στο κομμάτι της ιατρικής».

Στην ερώτηση για το αν θα εμβολιαστεί, απάντησε ότι «θα συμβεί σίγουρα φέτος, νομίζω δεν θα υπάρχει άλλο ενδεχόμενο σύντομα, οπότε… Θα το κάνω για να έχω μια κανονική ζωή. Ο κορωνοϊός έχει ενοχλήσει τους πάντες όχι μόνο εμένα, αλλά πρέπει να το δούμε με καλή ματιά και να είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, δηλαδή να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο» πρόσθεσε.

Για τα σχόλια που κάνει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσε ότι «είναι κάτι που γουστάρω εγώ προσωπικά. Θέλω να εκφράζω την άποψή μου μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα, θέλω να προσφέρω κάτι διαφορετικό πέρα από το να παίζω τένις. Έχω την άποψή μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, και θέλω να την εκφράζω».

Σχετικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε κυρίως στο US Open υπογράμμισε ότι «είμαι κάποιος που μου αρέσει να παίρνω το χρόνο μου. Όταν έχω κερδίσει ένα σετ 6-0, δεν νομίζω ότι με συμφέρει πάρα πολύ. Το έχω κάνει και σε τέτοιες περιπτώσεις». Για τα ξεσπάσματά του κατά τη διάρκεια των αγώνων, είπε πως «υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ντροπή για πράγματα που έκανα. Μέσα από αυτές τις στιγμές μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο στο μέλλον».

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι είπε για τον Μεντβέντεφ

«Είναι πολύ σταθερός ως παίκτης. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και με εκπλήσσει πως με αυτό το είδος τένις καταφέρνει να κερδίζει. Δεν είναι βαρετό, αλλά είναι μονοδιάστατο. Το κάνει πολύ καλά. Ίσως να είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή, και ο Ζβέρεφ έχει δείξει μια πιο σταθερή πορεία».

«Θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους, αλλά πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο. Οι διαφορές είναι σε λεπτομέρειες», είπε ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr