Στέλιος Πέτσας ενημέρωση: «Η σημερινή εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή μόνο θλίψη προκαλεί»

0
63

Στέλιος Πέτσας ενημέρωση: Δριμεία κριτική άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα λίγο μετά την ομιλία του δεύτερου στη Βουλή. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαξιώνει το αξίωμά του με τέτοιου είδους ομιλίες, οι οποίες πραγματοποιούνται την ίδια ώρα που η χώρα και ο πλανήτης δοκιμάζεται από την πανδημία.

«Η σημερινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα στη Βουλή μόνο θλίψη προκαλεί» τόνισε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στα όσα είπε σήμερα στη Βουλή ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.  Ο κ.Πέτσας επιτέθηκε στον κ.Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε «μικρό» λέγοντας ότι «το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο».

«Σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία που η Ελλάδα, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη πανδημία, είναι κρίμα να είναι τόσο μικρός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» είπε ο κ.Πέτσας και πρόσθεσε:  «Με φρασεολογία που δεν αρμόζει στη Βουλή, ούτε στο θεσμικό του ρόλο, ο κ. Τσίπρας προσβάλλει ευθέως τον Ελληνικό λαό και υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες ότι ακόμη και το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο».

Πηγή: Pagenews.gr