Στέλιος Πέτσας: «Φέτος ας σουβλίσουμε τον κορωνοϊό μένοντας σπίτι»

0
52

Στέλιος Πέτσας: Στην καθιερωμένη ενημέρωση προς τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως η Ελλάδα βάσει αριθμών προχωρά με αισιοδοξία κόντρα στην πανδημία κάτι που δεν συμβαίνει με όλες τις άλλες χώρες του πλανήτη. Ωστόσο αυτό όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δεν πρέπει να εφησυχάζει, ζητώντας από τους Έλληνες πολίτες να τηρήσουν στο ακέραιο όλα τα έκτακτα μέτρα που έχουν τεθεί από τη κυβέρνηση για την αποφυγή της εξάπλωσης του φονικού ιού.

«Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση του πολέμου κατά του κορωνοϊού», υπογράμμισε ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Και, συνέχισε, σε όλα τα μέτωπα, πάμε καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες. Ωστόσο, τόνισε, ο Στέλιος Πέτσας, δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Στη συνέχεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης, υπογράμμισε την κρατική έγνοια πρωτίστως σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Ο Στέλιος Πέτσας χαιρέτισε παράλληλα το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών και της Πολιτείας, όμως δυστυχώς, κάποιοι, ελάχιστοι, κάνουν κατάχρηση των δυνατοτήτων που δίδονται. Οι ουρές στις τράπεζες δεν είναι δικαιολογημένες, ανέφερε επί παραδείγματι, σημειώνοντας τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία.

Επίσης ο Στέλιος Πέτσας ζήτησε χαρακτηριστικά «φέτος ας σουβλίσουμε τον κορονοϊό, μένοντας σπίτι», προστατεύοντας έτσι τη ζωή όλων ημών και των αγαπημένων μας προσώπων. Ενώ χαρακτήρισε «υπεύθυνη και μετρημένη» την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Πηγή: Pagenews.gr