Στέλιος Πέτσας σύζυγος κορωνοϊός: «Η γυναίκα μου συμμετέχει στην μελέτη της πανδημίας»

0
54

Στέλιος Πέτσας σύζυγος κορωνοϊός: Στη μάχη με τον ιό, στα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση, αλλά και στην κατάσταση της συζύγου του αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Εμείς είχαμε ένα κρούσμα στην οικογένειά μας, στη σύζυγό μου, η οποία ευτυχώς είναι μια χαρά, το έχει ξεπεράσει, και συμμετέχει μάλιστα και στη σχετική μελέτη για όσους έχουν νοσήσει, για να δούμε πώς εξελίσσονται τα αντισώματά της και γενικά η πορεία της», δήλωσε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε: «Το βασικό είναι ότι όταν έχεις κάποιον και πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου ή τα παιδιά σου, πρέπει να απομονωθείς. Άρα, το βασικό ζήτημα ήταν αυτό της απομόνωσης. Ευτυχώς, εμείς είχαμε τη δυνατότητα να απομονωθεί η σύζυγός μου και να μην είναι στους ίδιους χώρους με τα παιδιά και με εμένα, αλλά ήταν ένα δύσκολο 14ημερο, με μια σοβαρή προσπάθεια και ανησυχία».

«Η ίωση που είχε η σύζυγός μου ήταν ήπιων συμπτωμάτων στην αρχή. Μετά την έβδομη μέρα είχε θέμα με τον βήχα της, κάτι που μας ανησύχησε. Μας έδωσαν οι ειδικοί να πάρει μια αντιβίωση. Μετά από 3-4 μέρες το ξεπέρασε και το αφήσαμε πίσω», είπε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: Pagenews.gr