Στέλιος Ρόκκος: Έφτασε στον Άγιο Δομίνικο με την γυναίκα του Λελέ Γκόφα

0
61

Με Στέλιο Ρόκκο το πάρτι της Ένωσης!

Ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος αναχώρησε πριν από λίγες μέρες για τον Άγιο Δομίνικο, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Λελέ Γκόφα.

Πριν το πάρτι της ένωσης στο Survivor All Star, ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα απόλαυσαν τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομινίκου και μοιράστηκαν φωτογραφίες τους με τους χιλιάδες followers τους στα social media.

Ο γνωστός τραγουδιστής θα δώσει το παρών στο λαμπερό πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor All Star, όπου θα τραγουδήσει για τους παίκτες και τους τηλεθεατές του reality επιβίωσης.

«Έγινε η πρόταση τη στιγμή που η γυναίκα μου άλλαξε λουκ, ταιριάζει πολύ με το νησί και το βρήκα πολύ καλή ευκαιρία να την πάω κάπου που να μην είναι το κεφάλι της παράξενο», ανέφερε χαριτολογώντας ο Στέλιος Ρόκκος όταν είχε ερωτηθεί σχετικά από τους δημοσιογράφους.

«Τα χρόνια της καραντίνας παρακολουθούσα πολύ το Survivor. Φέτος καθόλου έως πάρα πολύ λίγο, γιατί κάνω πράγματα που δεν μου αφήνουν χρόνο να το δω.

Έχω αγαπημένους παίκτες, όπως ο Ηλίας Μπόγδανος, που ήμασταν μαζί και στο X-Factor», είπε κατά την αναχώρησή του από την Ελλάδα ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr