Στέλλα Μπεζαντάκου: Ανέβασε ακατάλληλο video από την παραλία

0
372

Στέλλα Μπεζαντάκου: Ένα βίντεο «φωτιά», ανέβασε η Στέλλα Μπεζαντάκου από την παραλία. Χαίρεται το σώμα της και δεν διστάζει να το δείξει.

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Στέλλα Μπεζαντάκου, την οποία και μοιράστηκε στο Instagram με τους followers της. Η ίδια φαίνεται να χαίρεται το σώμα της και δεν διστάζει να το δείξει.

Στέλλα Μπεζαντάκου: Το ακατάλληλο video από την παραλία

Αντί να μεγαλώνει… μικραίνει και η νέα της φωτογραφία αποτελεί τρανή απόδειξη. Η παίκτρια του θρυλικού πλέον «Bar» έχει πει ουκ ολίγες φορές πει το «ναι» στις αισθητικές παρεμβάσεις, με την εικόνα της εν εν έτι 2021 να μην έχει την παραμικρή σχέση με αυτή που θυμόμαστε. Εμφανώς αδυvατισμένη, πιο φρέσκια και απόλυτα… ορεξάτη ποζάρει στον φακό και επιμένει να μην αποκαλύπτει την ηλικία της. Δείτε τα δύο τελευταία που δημοσίευσε και προκάλεσαν πανικό:

Στέλλα Μπεζαντάκου:  Η επιστροφή και οι προσπάθειες εγκυμοσύνης

Πριν από λίγο καιρό είχε προβεί σε αποκαλύψεις, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε για την απόφαση που την ώθησε να σταματήσει προσωρινά. Παράλληλα, μίλησε και για τον γάμο της.

«Έβγαινα κατά διαστήματα, αλλά γενικά δεν ακολουθούσα πολύ την νύχτα. Είχα σταματήσει. Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα, αγάπησα, ήθελα να το ζήσω και είχα μπουχτίσει. Τώρα είμαστε μαζί 10 χρόνια, 3 χρόνια παντρεμένοι». Συν τοις άλλοις, αποκάλυψε και τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί. Προσπάθειες που δεν τελεσφόρησαν. «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται», είπε χαρακτηριστικά.

Στέλλα Μπεζαντάκου

«Αν γινόμουν μαμά δεν θα επέστρεφα στη νύχτα. Θα καθόμουν στο σπίτι να μεγαλώσω το παιδάκι μου. Έτσι κι αλλιώς τα έκανα και τα έχω χορτάσει αυτά. Δυστυχώς, ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν μπόρεσα να κάνω ένα παιδί. Είναι πολύ δύσκολο. Έκανα μια εξωσωματική, αλλά δεν θα ήθελα να ξαναμπώ σ’ αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται». Η Στέλλα πρόσθεσε πως ο άντρας της έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμου, με τα οποία η ίδια έχει εξαιρετικές σχέσεις από την αρχή, που ήταν μικρά, μέχρι και τώρα.

Τέλος, σχολίασε και τις εποχές που έκανε αποκαλυπτικές εμφανίσεις, αλλά και το πως είχε αντιδράσει η οικογένειά της: «Έχω πολύ καλή οικογένεια. Με έχει κατσαδιάσει πολλές φορές ο πατέρας μου, όμως. Με τον μπαμπά έχω μαλώσει πολλές φορές. Την περίοδο τότε με το Playboy, των γυμνών φωτογραφήσεων. το καταλαβαίνω, ήταν αλλιώς τότε. Τώρα μπαίνεις στο Instagram και βλέπεις γυμνό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr