Στη Βόρεια Μακεδονία ο ΥΦΥΠΕΞ Κ. Φραγκογιάννης – Οι διμερείς οικονομικές σχέσεις στο επίκεντρο

0
75

Την Παρασκευή, ο κ. Φρακογιάννης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με την ομόλογό του Fatmire Isaki και με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό για Ευρωπαϊκά θέματα.

Διήμερη επίσκεψη επίσκεψη εργασίας στη Βόρεια Μακεδονία, πραγματοποιεί από σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης.

Στην ατζέντα των συνομιλιών του με τους αξιωματούχους της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης της γειτονικής χώρας θα βρεθούν οι διμερείς οικονομικές σχέσεις και οι δυνατότητες διεύρυνσης και ενίσχυσής τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο υφυπουργός Εξωτερικών αύριο το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Βόρειας Μακεδονίας Fatmir Besimi και θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας Stopanska Banka όπου θα συναντηθεί με την ηγεσία της Τράπεζας. Το ίδιο βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσουν προς τιμήν του ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας για Ευρωπαϊκά θέματα Bojan Marichic και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός για την Οικονομία και τις Επενδύσεις Fatmir Bytyqi.

Την Παρασκευή, ο κ. Φρακογιάννης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με την υφυπουργό Εξωτερικών Fatmire Isaki, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό για Ευρωπαϊκά θέματα Bojan Marichic, με τον υπουργό Οικονομίας Kreshnik Bekteshi και με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό για την Οικονομία και τις Επενδύσεις Fatmir Bytyqi. Τέλος, ο κ. Φραγκογιάννης θα έχει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό της χώρας Dimitar Kovachevski.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr