Στην Πάρο τα γυρίσματα του γερμανικού Big Brother [pics]

0
13

Σε ελληνικό νησί των Κυκλάδων και πιο συγκεκριμένα, στην Πάρο αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το γερμανικό «Big Brother», με την εν λόγω είδηση να προκαλεί αίσθηση, την ώρα που το ριάλιτι του ΣΚΑΙ προκαλεί πολλές αντιδράσεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το parianostypos, η είδηση μόλις «έσκασε» και έχει να κάνει με το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι στη γερμανική του εκδοχή όμως, τα γυρίσματα του οποίου ξεκινούν σε λίγες μέρες στο τρίτο, σε μέγεθος, μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Η… καρδιά του «Μεγάλου Αδερφού» της Γερμανίας θα χτυπά λοιπόν, σε λίγο καιρό στην Πάρο εξασφαλίζοντας προβολή στο νησί το οποίο για κάποιους μήνες, θα γίνει το επίκεντρο στον χάρτη του γερμανικού τηλεοπτικού τοπίου.

Μια χλιδάτη εντυπωσιακότατη βίλα με ιδιαίτερο, εξωτικό φυσικό ντεκόρ και 8 υπνοδωμάτια που βρίσκεται σε νότια παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, επιλέχθηκε από τη γερμανική παραγωγή του διάσημου παιχνιδιού για να στεγάσει τους παίκτες, ενώ μια επίσης πολυτελής βίλα κοντά στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» θα φιλοξενήσει την τεχνική ομάδα που θα καταγράφει σε 24ωρη βάση τα τεκταινόμενα στη βίλα.

Και φαίνεται πως οι άνθρωποι της γερμανικής παραγωγής «όργωσαν» το Αιγαίο για να ανακαλύψουν το κατάλληλο μέρος για το ριάλιτι, βρίσκοντας ως πλέον κατάλληλη την υπερπολυτελή βίλα της Πάρου. Άλλωστε, στο νησί βρίσκεται ήδη μια ομάδα 200 και πλέον ατόμων της παραγωγής, τα οποία έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία της Παροικίας. Να αναφέρουμε πως τα γυρίσματα, που θα γίνουν και σε εξωτερικούς χώρους, αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου όταν και οι παίκτες φτάσουν στην Πάρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr