Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου

0
55

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στο καρδιολογικό τμήμα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON time, εισήχθη εσπευσμένα την περασμένη Δευτέρα. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ηθοποιό, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό, είχε πρόβλημα στον πνεύμονα, δεν αισθανόταν καθόλου καλά και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας βελτιώνεται και όλοι ελπίζουν να επιστρέψει στο σπίτι της

Η κατάσταση της υγείας της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου βελτιώνεται και όλοι ελπίζουν σύντομα να είναι σε θέση να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της στην Παιανία.  Αυτή τη στιγμή εξάλλου, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και γιατροί και νοσηλευτές κάνουν τα πάντα για να την επαναφέρουν σε μια καλή κατάσταση.

Σημειώνεται πως η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια προβλήματα με την υγεία της. Τον Αύγουστο του 1999 υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της, που την έχει αναγκάσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ πληροφορίες από τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει η ίδια αναφέρουν πως σε κάποια φάση της ζωής της είχε μείνει εννέα ημέρες κλινικά νεκρή ενώ έχει 100% αναπηρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr