Στον Έβρο αύριο ο Κ. Μητσοτάκης για την υπογραφή σύμβασης επέκτασης του φράχτη

0
67

Στις πόλεις της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου θα περιοδεύσει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον απόηχο της πολιτικής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει για τον φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία

Στις πόλεις της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου θα περιοδεύσει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον απόηχο της πολιτικής αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει για τον φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία.Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το πρωί της Παρασκευής την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Αργότερα το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής-επέκτασης του φράχτη στον Έβρο και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο 24ωρο έχει ξεσπάσει νέα πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την τοποθέτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη να μη χρηματοδοτεί η ΕΕ κατασκευή φρακτών στα σύνορά της.

Η απάντηση από πλευράς κυβέρνησης ήταν άμεση τόσο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος έκανε λόγο για «χάος που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό», όσο και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος σε δήλωσή του από τον Γέρακα τόνισε πως «ο φράχτης θα ολοκληρωθεί με ή χωρίς ευρωπαϊκά χρήματα».

Πηγή: Pagenews.gr