Συγκλονιστικό Deal: Είπε «ναι» στα 14 χιλιάρικα και είχε το κουτί με τις 40.000

0
70

Συγκλονιστικό ήταν το επεισόδιο της Πέμπτης 30 Ιουλίου στο Deal. Η Δέσποινα από την Κάλυμνο, με αρκετά οικογενειακά χρέη σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία, έπαιξε, ρίσκαρε και στο τέλος έφυγε με 14.000 ευρώ. Πόσα είχε όμως στο κουτί της;

Η Δέσποινα είχε κρατήσει μέσα στο παιχνίδι τις 2, 20 και 40 χιλιάδες και αποφάσισε να μη ρισκάρει άλλο, όταν ο τραπεζίτης της πρόσφερε 14.000 ευρώ.

Σταμάτησε, λοιπόν και στη συνέχεια άνοιξε τα εναπομείναντα κουτιά, για να δει τι θα γινόταν. Αρχικά, έβγαλε τις 20.000. Παρ’ όλα αυτά, η προσφορά του τραπεζίτη θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη και ίση με το ποσό που θα έβγαζε: 20 χιλιάδες ευρώ δηλαδή. Η απόλυτη απογοήτευση, ωστόσο, ήρθε στο τέλος, καθώς το τελευταίο κουτί είχε μέσα τις 2.000, κάτι που σήμαινε πως η Δέσποινα είχε το κουτί με τις 40.000.

Μπορεί λοιπόν να μην έφυγε με άδεια τα χέρια αφού τα 14 χιλιάρικα που κέρδισε δεν είναι και λίγα. Τα 40 όμως που είχε στο κουτί της ήταν -φυσικά- ακόμα καλύτερα. Μπορείτε να δείτε εδώ όλο το επεισόδιο.

Λίγα λόγια το τηλεπαιχνίδι Deal:

Το Deal προβάλλεται στον Alpha. Από τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και κάθε μέρα, στις 17:50, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται τους 22 παίκτες που «τα βάζουν» με τον τραπεζίτη με στόχο να πετύχουν το καλύτερο δυνατό Deal. Τα κόκκινα κουτιά κρύβουν πολλά ποσά και το άνοιγμά τους υπόσχεται συναισθηματικές εκρήξεις και συγκινήσεις. Το παιχνίδι του κοινού από το σπίτι, τα κουτιά έκπληξη, αλλά και το παιχνίδι για τους 5 πρώτους παίκτες που ανοίγουν τα κουτιά τους είναι μερικά από τα γνώριμα χαρακτηριστικά του Deal. Φέτος όμως, η συμφωνία κλείνεται αλλιώς.

Ένα ακόμα στοιχείο, ανατρέπει τους κανόνες και αναστατώνει τη ροή του παιχνιδιού ανάμεσα σε παίκτες και τραπεζίτη. Το όνομα αυτού; Bonus προσφορά. Τι είναι η bonus προσφορά; Πρόκειται για ένα έξτρα όπλο στα χέρια του κάθε παίκτη. Αν σε οποιοδήποτε γύρο ο παίκτης νιώσει ότι έχει στριμωχτεί ή ότι έχει αβαντάζ απέναντι στον τραπεζίτη, θα πατά το κουμπί της bonus προσφοράς. Αυτό σημαίνει ότι ο τραπεζίτης είναι υποχρεωμένος να πάρει τηλέφωνο και να του κάνει μία προσφορά «εκτός προγράμματος».

Πώς ενεργοποιείται η bonus προσφορά; Ο παίκτης κάνει μία πρόβλεψη για το ποια θα είναι η προσφορά του τραπεζίτη, μετά το τέλος του 1ου γύρου. Αν πέσει μέσα με μια απόκλιση του 10%, τότε αυτόματα ενεργοποιείται η δυνατότητα της bonus προσφοράς. Προσοχή όμως: Η bonus προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία και μόνο φορά και ο παίκτης δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί την πρoσφορά του τραπεζίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr