Συγκλονίζει ο Καραλής με τη δύναμη ψυχής: “Έπαθα κρίση πανικού και με βύθισε στο άγχος και την κατάθλιψη”

0
27

Συγκλονίζει ο Καραλής με τη δύναμη ψυχής: Διακόπτει για μικρό χρονικό διάστημα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος μέσω του προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που έχει

Διακόπτει για μικρό χρονικό διάστημα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος μέσω του προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που έχει, εξηγώντας παράλληλα ότι ο λόγος που σταματά τους αγώνες είναι για να βοηθήσει την ψυχική του υγεία.

Διότι προσφάτως όπως γράφει, έπαθε μια κρίση πανικού και βυθίστηκε στο άγχος και την κατάθλιψη!

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και να προσπαθήσω να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr