Σύγκρουση τρένων: Πατέρας ψάχνει στα Τέμπη τον 21χρονο γιο του [vid]

0
86

«Μαμά, κοιμήσου, θα αργήσω», η τελευταία φράση του αγνοούμενου Αναστάση

Οι έρευνες των διασωστών συνεχίζονται στα συντρίμμια του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία αφήνοντας πίσω του 57 νεκρούς, αγνοούμενους και τραυματίες, προκειμένου να εντοπίσουν τους αγνοούμενους κάτω από τα συντρίμμια.

Ο τραγικός πατέρας δεν παίρνει καμία απάντηση από τα ιατροδικαστικά εργαστήρια σχετικά με την τύχη του παιδιού του και μετέβη στο σημείο της τραγωδίας προκειμένου να βρει έστω και ένα κομμάτι ύφασμα από τα ρούχα του αγνοούμενου παιδιού του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού του, φέρεται να είπε στη μητέρα του «μαμά, κοιμήσου, θα αργήσω». «Θέλω να βρω κάτι από το παιδί μου, να ξέρω, να θάψω κάτι από το παιδί μου», δήλωσε ο πατέρας του αγνοούμενου στο Mega.

«Είχε καθυστέρηση όταν μίλησε με τη μητέρα του. Μίλησαν και εκείνη τη στιγμή κόπηκε η γραμμή λόγω σήματος, δεν ξέρω κιόλας. Αν λένε ότι έφυγε 22:39 το τρένο είναι δυνατόν να έφτασε 23:23 εδώ; Κάτι δεν πάει καλά. Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο. Από χθες δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την τύχη του, είναι 21 ετών, Κουτσόπουλος Αναστάσης. Μου είπαν ότι δεν έχει γίνει ταυτοποίηση ακόμα, βρισκόταν στο 3ο βαγόνι και μετακινήθηκε. Ήρθα εδώ να βρω έστω κάτι από τον γιο μου, ένα “τυπικό πράγμα”», δήλωσε στο MEGA ο τραγικός πατέρας.

Πηγή: Pagenews.gr