Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης παρουσία του Διευθ. Συμβ. ΕΑΒ με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Υπ. Άμυνας ΗΑΕ

0
71

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), κ. Δημητρίου Παπακώστα συναντήθηκε σήμερα με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), κ. Δημητρίου Παπακώστα συναντήθηκε σήμερα με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ST BG ENG Nasir Alnaqbi και στελέχη της πρεσβείας των ΗΑΕ στην Ελλάδα. Στη συνάντηση μετείχαν το μέλος του ΔΣ της ΕΑΒ και Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ. Νεκτάριος Μπανάκας και η Νομική Σύμβουλος της ΕΑΒ, κ. Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας προωθείται η ανάπτυξη και επέκταση του προγράμματος εκπαίδευσης μηχανικών αεροσκαφών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην ΕΑΒ και η επέκταση των υποδομών της βιομηχανίας για το σκοπό αυτό.

Πηγή: Pagenews.gr