Συνελήφθη για κλοπή δορυφορικών κατόπτρων στις Σέρρες

0
60

Ένας 37χρονος συνελήφθη σε χωριό του δήμου Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες, καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρει σε ρυμουλκούμενο τρέιλερ τρία δορυφορικά κάτοπτρα

Ένας 37χρονος συνελήφθη σε χωριό του δήμου Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες, καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρει σε ρυμουλκούμενο τρέιλερ τρία δορυφορικά κάτοπτρα, τα οποία είχε αφαιρέσει από εγκαταστάσεις εταιρείας στην ίδια αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας, η αξία των δορυφορικών κατόπτρων είναι 30.000 ευρώ.

Τα δορυφορικά κάτοπτρα αποδόθηκαν στην εταιρεία, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα και το τρέιλερ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη χθες (21 Απριλίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και σε τρέιλερ που ρυμουλκούσε μετέφερε 3 δορυφορικά κάτοπτρα, τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από εγκαταστάσεις εταιρείας σε αγροτική περιοχή των Σερρών, αξίας 30.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας.

Τα δορυφορικά κάτοπτρα αποδόθηκαν στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας και κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το τρέιλερ.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr