Συνελήφθη ο «δράκος» της Κέρκυρας

0
83

Ύστερα από δεκάδες ημέρες αναζήτησης ο 47χρονος επονομαζόμενος «δράκος της Κέρκυρας» βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Ο άνδρας ο οποίος αναζητούνταν είχε καταδικαστεί το 2012 σε  53χρονια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας τον Νόμο Παρασκευόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψή του έγινε στην περιοχή του Αγίου Γορδίου Λευκίμμης στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 47χρονος οπλοφορούσε καθώς βρέθηκε μια καραμπίνα.

Το τελευταίο ίχνος ζωής του «δράκου» της Κέρκυρας, ήταν η – ανορθόγραφη – ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook, το πρωί της 9ης Μαΐου, οπότε και εξαφανίστηκε, όπως είχε αποκαλύψει το pagenews.gr. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως. Εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης. Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας συντονισμένα είχε προχωρήσει σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση όπου συμμετείχαν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σάρωναν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές ενώ τις τελευταίες ήμερες είχαν συλλέξει και σημαντικές πληροφορίες, προχωρώντας, το απόγευμα του Σαββάτου, στη σύλληψή του.

Πηγή: Pagenews.gr