Συντάξεις Ιουλίου: Πότε θα καταβληθούν – Οι πληρωμές ανά ταμείο

0
296

Συντάξεις Ιουλίου: Τις ημερομηνίες καταβολής για τις συντάξεις Ιουλίου ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ. Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν από τις 24 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 29 του ίδιου μήνα.

Τις ημερομηνίες καταβολής για τις συντάξεις Ιουλίου ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ. Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν από τις 24 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 29 του ίδιου μήνα.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 11ης Ιουνίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουλίου 2021

  • Στις 24 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 25 Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 28 Ιουνίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 29 Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr