Συντάξεις Ιουλίου: Ξεκινούν από σήμερα οι πληρωμές για κύριες και επικουρικές

0
72

Συντάξεις Ιουλίου: Ξεκινούν από σήμερα οι πληρωμές για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις του Ιουλίου 2021. Οι καταβολές θα ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 29 Ιουνίου.

Ξεκινούν από σήμερα οι πληρωμές για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις του Ιουλίου 2021. Οι καταβολές θα ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 29 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 11ης Ιουνίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις

  • Στις 24 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 25 Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 28 Ιουνίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 29 Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr