Σύντροφος Βατίδου: «Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στον διάδρομο»

0
57

Ο σύντροφος της Εύης Βατίδου, Ηλίας Κωνσταντίνου, μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση τους.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα μιλά ο Ηλίας Κωνσταντίνου. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τη σχέση του με την Εύη Βατίδου, την πρώτη γνωριμία τους και τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να την πλησιάσει και να την ερωτευτεί.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

«Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο ενός μεγάλου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη με το οποίο συνεργαζόμαστε. Την πέτυχα πάνω στον διάδρομο να τρέχει εκείνη τη ώρα, πέρασα από δίπλα της, χαιρετηθήκαμε και έτσι ξεκίνησε όλη αυτή η όμορφη ιστορία», περιγράφει στη συνέχεια το γνωστό μοντέλο.

«Είμαι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων, με δύο μεταπτυχιακά, ήμουν ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή και έχω ασχοληθεί με τα κοινά. Όλος μου ο κύκλος ήξερε από την πρώτη στιγμή αυτό που έχω με την Εύη», σημειώνει.

«Το μόνο χάσμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε λίγο τη διαφορά Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Υπάρχει μία δυσκολία αλλά αυτό μας έφερε κοντά με την Εύη», συμπληρώνει ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

«Δεν είμαι ζηλιάρης. Θα της πω αν κάτι με ενοχλήσει αλλά δεν κάνω σκηνές ζήλιας. Στην Εύη ερωτεύτηκα την ομορφιά της, τη δυναμικότητα, την ειλικρίνειά της», καταλήγει το γνωστό μοντέλο, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει δεχθεί από κοινού πρόταση με την Εύη Βατίδου για τηλεπαρουσίαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr