ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις εικόνες στη Θεσσαλονίκη

0
78

ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή τις εικόνες που είδαν ο φως της δημοσιότητας από την Θεσσαλονίκη, με πιστούς χωρίς μάσκες να φιλούν τις εικόνες χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Επίθεση από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση με αφορμή την γιορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Τονίζοντας πως πέταξαν λευκή πετσέτα στην πανδημία και έκαναν πάλι τα στραβά μάτια στις εικόνες συνωστισμού.

«Η ανεμελιά που επέδειξε πέρυσι η κυβέρνηση στον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, οδήγησε στο σφοδρό δεύτερο κύμα της πανδημίας σχολιάζουν τα στελέχη τoυ ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: «Κάνει τα στραβά μάτια»

Προσθέτουν ότι: Η επανάληψη του ίδιου λάθους φέτος, που αφού πέταξε λευκή πετσέτα στην πανδημία κάνει τα στραβά μάτια στις ίδιες εικόνες στον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, καθιστά σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μικροπολιτικό παιχνίδι της ΝΔ, που είναι όμως κίνηση μεγάλου υγειονομικού ρίσκου και δείχνει τραγική υποτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας και των προειδοποιήσεων των ειδικών».

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι η πανδημία ήδη βρίσκεται εκτός ελέγχου, με σχεδόν 4.000 κρούσματα και 30-40 νεκρούς τη μέρα, «με παταγώδη αποτυχία στο εγχείρημα του εμβολιασμού και με τον ECDC να κατατάσσει την Ελλάδα στο υψηλότερο επίπεδο επιδημιολογικού κινδύνου, με δυσμενή πρόγνωση για τις επόμενες δύο εβδομάδες, τα κυβερνητικά αντανακλαστικά είναι επικίνδυνα προβληματικά και ανεύθυνα».

Ειδικά για τη βόρεια Ελλάδα, που έρχεται αντιμέτωπη με έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, αφού τα στοιχεία του τελευταίου 7ημερου (κρούσματα/100.000 πληθυσμού)  δείχνουν μεγάλη επιδείνωση σε σχέση με τον εθνικό μέσο όρο και τα ποσοστά εμβολιασμού είναι πολύ χαμηλά , λένε με έμφαση .

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr