ΣΥΡΙΖΑ λίστα ΜΜΕ: Αιχμές ότι η λίστα «μαγειρεύτηκε» αφήνει η Κουμουνδούρου

0
59

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την κυβέρνηση εξηγήσεις που όπως υποστηρίζει δεν δόθηκαν με τη δημοσιοποίηση της λίστας. Η Κουμουνδούρου αφήνει αιχμές ότι η λίστα «μαγειρεύτηκε» και για αυτό παρουσιάστηκε με καθυστέρηση, όπως επίσης υποστηρίζει ότι τα στοιχεία που δόθηκαν με τη δημοσιοποίηση της λίστας δεν είναι επαρκή.

Να δοθούν σήμερα οι εντολές καταχώρησης και οι αρχικές τιμολογήσεις στη δημοσιότητα ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την δημοσιοποίηση της λίστας Πέτσα με τα ΜΜΕ και τα ποσά που έλαβαν για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», τονίζοντας πως «αλλιώς επιβεβαιώνεται ότι η λίστα «μαγειρεύτηκε»»

Μεγάλη καθυστέρηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως αν η κυβέρνηση δεν πράξει τα παραπάνω «επιβεβαιώνεται πως τόσες εβδομάδες η λίστα μαγειρευόταν ώστε να αποφύγουν οι υπουργοί της κυβέρνησης τις ευθύνες για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος ακόμα και σε ανύπαρκτα Μέσα».

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει απαντήσεις για τον αποκλεισμό συγκεκριμένων Μέσων Ενημέρωσης από την καμπάνια ενώ καλεί την κυβέρνηση να εξηγήσει γιατί δόθηκαν μεγαλύτερα ποσά σε ΜΜΕ που ασκούν δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «μετά από μια απίστευτη καθυστέρηση 90 ημερών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σέρβιρε σήμερα τη λίστα με τα 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για την καμπάνια σχετικά με τον κοροναϊό.

Σήμερα να δημσιοποιηθούν αρχικές εντολές διαφημιστικής καταχώρησης που έστειλε η εταιρία initiative στα Μέσα

Οφείλει όμως, σήμερα κιόλας, να δημοσιοποιήσει και τις αρχικές εντολές διαφημιστικής καταχώρησης που έστειλε η εταιρία initiative στα Μέσα, καθώς και τις αρχικές τιμολογήσεις. Εάν δεν το πράξει, επιβεβαιώνεται πως τόσες εβδομάδες η λίστα «μαγειρευόταν» ώστε να αποφύγουν οι υπουργοί της κυβέρνησης τις ευθύνες για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος ακόμα και σε ανύπαρκτα Μέσα.

Και βεβαίως, η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει για ποιον λόγο έχει αποκλείσει συγκεκριμένα Μέσα μόνο και μόνο επειδή ασκούν κριτική σε αυτή. Αλλά και να εξηγήσει γιατί σε κάποια Μέσα έχουν δοθεί ψίχουλα, ενώ, όσα επιτίθενται συστηματικά στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν χρυσωθεί πλουσιοπάροχα. Μήπως η συγκεκριμένη μεθόδευση έγινε προκειμένου να φανεί, ψευδεπίγραφα, πως καλύπτεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr