ΣΥΡΙΖΑ: Το μόνο καλό που έκανε ο κ. Στάσσης είναι στην τσέπη του

0
50

ΣΥΡΙΖΑ: «Η αλαζονεία και η αμετροέπεια του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ανακοίνωση σχετικά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Στάσση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. «Η αλαζονεία και η αμετροέπεια του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

«Οι πολίτες δεν έχουν να βγάλουν το μήνα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και ο κ. Γεωργιάδης λίγο πολύ μας λέει ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον κ. Στάσση της ΔΕΗ γιατί έκανε «πολύ μεγάλο καλό». Το «πολύ μεγάλο καλό» είναι για τους πολίτες διπλάσιοι και τριπλάσιοι λογαριασμοί, η ρήτρα Μητσοτάκη και απελπισία για το πως θα βγει ο μήνας.

Για τον εαυτό του βέβαια όντως έκανε πολύ μεγάλο καλό. Ως επιβράβευση Εξαπλασίασε το μισθό του και δίνει μπόνους στον εαυτό του και τα αλλά golden boys της ΝΔ 16 εκατ. ευρώ. Η αλαζονεία και η αμετροέπεια του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του εξοργίζουν την κοινωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr