Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να χωρίσουν

0
86

Ο χωρισμός σε κανέναν δεν είναι ευχάριστος. Υπάρχουν όμως μερικά ζώδια που το παίρνουν κατάκαρδα και δεν μπορούν να προσαρμοστούν με ευκολία στη νέα τους ζωή! Ποια είναι αυτά;

Ταύρος
Ο Ταύρος δεν χωρίζει με ευκολία. Βασικά, του είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει από μια σχέση. Εχει μεγάλη υπομονή και αντοχή και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέχρι να φτάσει στο σημείο να πει την λέξη αντίο. Δεν αποδέχεται ότι μία σχέση έχει τελειώσει και προσπαθεί πεισματικά να κρατήσει κοντά του τον σύντροφο του.

Ιχθύες
Συνήθως κλείνονται στον εαυτό τους και απομακρύνονται από τα κοντινά τους πρόσωπα. Ο Ιχθύς θα πονέσει, θα κλάψει και θα ζήσει με τις αναμνήσεις της σχέσης για αρκετό καιρό. Ενας Ιχθύς δεν νιώθει ολοκληρωμένος αν δεν έχει κάποιον να διοχετεύει την αγάπη του. Χωρίς έρωτα δεν είναι ο εαυτός του. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι δράμα ζει όταν έρχεται αντιμέτωπος με την απόφαση του χωρισμού. Αρνείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και το αποτυχημένο αποτέλεσμα δεν θέλει ούτε να το αντιληφθεί, ούτε να το χειριστεί. Ο τελευταίος που θα φύγει από μια σχέση είναι ο Ιχθύς.

Παρθένος
Ο Παρθένος τα έχει όλα τακτοποιημένα στη ζωή του και τα έχει όλα βάλει σε κουτάκια, οπότε αντιλαμβάνεσαι πόσο δύσκολο του είναι να κάνει αλλαγές και ανακατατάξεις. Θα του πάρει καιρό να αποφασίσει να χωρίσει, αλλά και να υλοποιήσει την ανακοίνωση του χωρισμού, γιατί η ανάλυση της σχέσης θα διαρκέσει πολύ μέσα στο μυαλό του. Εχει τόσα πράγματα να επανεξετάσει και πολλές φορές γίνεται αναποφάσιστος. Υπολογίζει τα πάντα και τον βασανίζει η σκέψη αν η απόφαση του χωρισμού είναι σωστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr