Τάκης Ζαχαράτος: Τα δάκρυα για την Άντζελα Δημητρίου

0
93

Τάκης Ζαχαράτος: Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε και για την Άντζελα Δημητρίου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για την καριέρα του και για την προσωπική του ζωή. Μεταξύ άλλων, μίλησε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για τον Γιώργο Μαρίνο, τονίζοντας πόσο πολύ τον στήριξε επαγγελματικά, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ένα αφιέρωμα στον ίδιο.

Μάλιστα, χαρακτήρισε “ηρωική” την κίνηση του Γιώργου Μαρίνου να πει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος, “ειδικά τότε”, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό κατά το οποίο έδιωξε θεατή μετά από ομοφοβικό σχόλιο. Και συνέχισε λέγοντας πως “Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Μαρίνο και να μιλήσω για όλη την ιστορία του”.

“”Ηρωική” η κίνηση του Γιώργου Μαρίνου να πει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος”

” Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που βγήκε δημόσια και είπε «είμαι ομοφυλόφιλος». Κι αυτό έγινε γιατί, ενώ το κοινό του ήταν εξαιρετικό κι είχε ένα απίστευτο ήθος, ταυτόχρονα είχε κάτι αρκετά ποιοτικό κι ευλογημένο από τον Θεό να κρατά μια ισορροπία. Σπάνια υπάρχουν τέτοιοι καλλιτέχνες που από το κλάμα σε πάνε στο δάκρυ κι από το δάκρυ στην χαρά. Και το έκανε με έναν μαγικό τρόπο όπως δεν θα το ξανακάνει ποτέ κανείς”, είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος και συμπλήρωσε:

“Κάποιος τον χλεύαζε από κάτω γιατί έκανε τα δικά του, που τότε ήταν πολύ προχωρημένο όλο αυτό. Εκείνη την ώρα του βγαίνει το πειραιώτικο, αλλάζει όλο το στυλ και λέει «ο κύριος παρακαλώ είναι κερασμένος από εμένα, να βγει έξω». Αναγκάστηκε ο άνθρωπος, για να μην έχει αυτές τις συμπεριφορές, να βγει δημόσια και να πει κύριοι εγώ είμαι ομοφυλόφιλος. Όποιος δεν θέλει, να μην ξαναμπεί στο μαγαζί. Τη θεωρώ ηρωική πράξη για τότε”.

«Ήθελα η Άντζελα Δημητρίου να βγαίνει καλύτερη από εμένα»

Εν συνεχεία, ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου, «λυγίζοντας» από τη συγκίνηση και τολμώντας να παραδεχθεί πως «ήθελε η τραγουδίστρια να βγαίνει καλύτερη από εκείνον».

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε για την τραγουδίστρια: «Με σεβάστηκε, τη σεβάστηκα, τη φρόντισα. Τα ρούχα της, πώς θα βγει, την έναρξή της. Ήθελα να βγαίνει καλύτερη από εμένα. Τα μπαλέτα, τα ρούχα. Ήθελα να βγει όπως της αξίζει. Ένα βράδυ την κοιτούσα και έκλαιγα».

Ο ίδιος, έπειτα, πρόσθεσε: «Την έβλεπα και έλεγα πόσα χρόνια είναι αυτή η γυναίκα εκεί πάνω και αγωνίζεται μόνη της. Έβλεπα τα μαλλιά της και έλεγα κάποτε εγώ έπαιρνα το ΚΤΕΛ και είχα μέσα σε ένα βαλιτσάκι τα μαλλιά της, τα παπούτσια της, τα ρούχα της και τώρα είναι στην παράστασή μου και τη μοιράζομαι εγώ με αυτή τη γυναίκα, που την αντέγραφα από τα εξώφυλλα, και τώρα με περιμένει αν βγούμε μαζί στην σκηνή. Δεν θα μπορούσα να μην τιμήσω αυτή την γυναίκα και να βγει καλύτερη από εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr