Τάμτα: «Έκανα πολλά λάθη με την κόρη μου της έχω ζητήσει συγνώμη»

0
65

“Είναι πολύ δύσκολα κι εγώ ήθελα την βοήθεια των φίλων μου με τις ερωτήσεις και με κοιτούσαν και μου έλεγαν ότι αυτά δεν τα θυμόμαστε ούτε κι εμείς” ανέφερε η Τάμτα

Η Τάμτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για την ελληνική ταυτότητα που απέκτησε και τις εξετάσεις από τις οποίες πέρασε.

«Είμαι Γεωργιανή Ελληνίδα. Πήρα επιτέλους ταυτότητα. Πήρε πολλά χρόνια γιατί προφανώς δεν ζήτησα να γίνει κάποια εξαίρεση κι ακολούθησα από την αρχή τις διαδικασίες. Όταν ανακοινώθηκε ότι άνθρωποι που μένουν τόσα χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα μπορούν να καταθέσουν για ιθαγένεια, τρέξαμε κι εγώ κι η μαμά μου και περάσαμε τις εξετάσεις. Είναι πολύ δύσκολα κι εγώ ήθελα την βοήθεια των φίλων μου με τις ερωτήσεις και με κοιτούσαν και μου έλεγαν ότι αυτά δεν τα θυμόμαστε ούτε κι εμείς» ανέφερε η Τάμτα.

«Αλλά ευτυχώς ήρθαν θέματα που ήταν εύκολα. Μην με ρωτήσεις, το έμαθα έτσι για να περάσω. Το μυαλό μου δεν πιάνει πολύ. Νομίζω ότι η ιστορία με δυσκόλεψε γιατί είναι πολλά τα ονόματα, αλλά τα κατάφερα και πέρασα τις εξετάσεις με 85% και η μαμά μου σχεδόν με πέρασε» πρόσθεσε η Τάμτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr