Τάμτα: «Τα 40 είναι τα νέα 30»

0
30

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Τάμτα, με αφορμή τα γενέθλιά της τον Ιανουάριο. Σε αυτή η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως νιώθει που θα γίνει 40, τι σημαίνει γι’ αυτήν μόδα αλλά και για το αν έχει ομοιότητες με την κόρη της, Άννι. «Μεγαλώνοντας, δεν γίνεται να αποφεύγεις όλα τα λάθη. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις, ώστε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα» τονίζει μεταξύ άλλων.

Ακολουθούν κάποιες από τις ατάκες της από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου:

Για το τι είναι αυτό που μπορεί να τη ρίχνει; Ο χρόνος που περνάει; Θα κάνει διαφορά στην ψυχολογία της το 40;

«Α, όχι, όχι, καθόλου! Αυτό δεν με επηρεάζει. Δεν με νοιάζει που μεγαλώνω – όλοι μεγαλώνουμε. Αυτό είναι το λογικό, το φυσιολογικό και το αναμενόμενο. Τον Ιανουάριο θα γίνω 40 ετών. Είναι ένας αριθμός, τίποτα παραπάνω. Για το 40 ρώτα με τον Ιανουάριο να σου πω. Όχι, δεν το πιστεύω. Μου αρέσει που μεγαλώνω, νιώθω ότι ζω έτσι. Όλοι θα μεγαλώσουμε και θα γεράσουμε… Είναι στη φύση του ανθρώπου! Από την άλλη, κάνω μία δουλειά που έχει άμεση σχέση με την εικόνα μου. Οπότε, αναλόγως, προσέχω πολύ την εμφάνισή μου, γυμνάζομαι, τρέφομαι καλά. Και οι σημερινοί άντρες, επίσης, κάνουν το ίδιο. Κάποτε ο άντρας δεν πρόσεχε καθόλου, σήμερα είναι όλοι στα γυμναστήρια.

Οι εποχές αλλάζουν, όλα είναι διαφορετικά πια. Ξέρεις πού έχω καταλήξει; Ότι τα 40 είναι τα νέα 30! Αυτό βλέπω και έτσι αισθάνομαι. Πάντως, νιώθω πολύ καλά και με την ηλικία μου, και με τις ατέλειές μου, και με τις λίγες -ακόμα- ρυτίδες μου. Σε αυτό οφείλεται το ότι είμαι μαμά ενός παιδιού. Έχω μία μεγάλη κόρη, νιώθω ότι έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου. Έχω ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό ως άνθρωπος. Θέλω να ζήσω πολλά χρόνια, να χαρώ κάθε στιγμή της ζωής μου, να μεγαλώσω όμορφα και ναι, να γεράσω».

Για το τι είναι η μόδα γι’ αυτήν;

«Η έκφραση της εκάστοτε τάσης ή ανάγκης της εποχής. Αν δεις, η μόδα κάνει κύκλους, μία έρχεται και μία φεύγει. Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, οι μεγάλες φούστες, σήμερα είναι εκτός και σε πέντε χρόνια ίσως να είναι και πάλι στο προσκήνιο. Η μόδα για μένα είναι τρόπος έκφρασης, μια διασκέδαση και αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής. Είναι ωραίο να πηγαίνεις για ψώνια -δεν μιλάω για ακριβά πράγματα- είναι δημιουργικό και οτιδήποτε πιο καλλιτεχνικό με ελκύει και κάτι μου κάνει, με εξιτάρει. Μπορεί μια κοπέλα, να ντυθεί χωρίς ακριβά ρούχα και να είναι στιλάτη;Μα, φυσικά και μπορεί. Το θέμα είναι να υποστηρίζουμε αυτό που φοράμε και να μη μας «φορούν» τα ρούχα.

Το πανάκριβο ρούχο, δεν είναι πάντα δείγμα καλού γούστου. Εννοώ ότι, καλά είναι να έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις ό,τι επιθυμείς, αλλά υπάρχουν πολύ όμορφα ρούχα που δεν είναι ακριβά, αλλά, αν έχεις στιλ, ντύνεσαι υπέροχα και με κομμάτια που είναι πάμφθηνα. Είναι θέμα οπτικής. Νομίζω, πλέον, όλοι ξέρουμε ότι το ακριβό δεν σημαίνει πάντα ότι είναι και καλόγουστο. Επομένως, μία κοπέλα μπορεί να ντυθεί πολύ καλά, να έχει super στιλ, με ρούχα κανονικής τιμής. Εγώ έχω ρούχα που είναι 10 ετών ή 15 ετών και ρούχα που είναι 7 ευρώ από second hand. Έχω δικά μου vintage κομμάτια, που τα φορώ ακόμα και τα χαίρομαι. Δεν μένω μόνο στα trends και στην τάση της εποχής. Ένα trend που το φορά όλος ο κόσμος, για μένα χάνει την ουσία του πια. Το στιλ, πάντως, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα».

Στην Άννι βλέπει τον εαυτό της σε μικρότερη ηλικία; Ασχολείται και εκείνη με τη μόδα;

«Όχι, δεν μοιάζουμε καθόλου! Δεν έχουμε καμία σχέση. Η κόρη μου έχει μία πανίσχυρη προσωπικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Εκείνη είναι περισσότερο αυτόνομη και ανεξάρτητη.Όχι, καθόλου!  Να, είδες που σου λέω ότι δεν έχουμε καμία σχέση; Σπάνια θα με ρωτήσει τι να βάλει και πώς, ή να έρθει να μου ζητήσει μία συμβουλή. Καμιά φορά το κάνει, βέβαια, αλλά όχι συχνά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr