Τάσος Γαϊτάνης: Έστειλαν μήνυμα από το ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει η 12χρονη κόρη του

0
30

Τάσος Γαϊτάνης: Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στο twitter πως στο κινητό της 12χρονης κόρης του έφτασε sms έτσι ώστε να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Μόλις χθες η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αποκάλυψε πως από το ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν SMS και σε κομματικά μέλη της να ψηφίσουν όμως σήμερα  έλαβε μήνυμα και η 12χρονη κόρη του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Τάσου Γαϊτάνη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στο twitter πως στο κινητό της 12χρονης κόρης του έφτασε sms έτσι ώστε να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας ξανά αιχμές αναφέροντας «προς το παρόν εξαιρούνται τα νήπια και ίσως οι τουρίστες».

«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αρκετά, ο κ.Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Νέα Δημοκρατία. Ακόμη η Πειραιώς τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί».

Η ανάρτηση του Τάσου Γαϊτάνη

Επειδή μάλλον δεν αρκούν οι προσκλήσεις στα 15χρονα, προκειμένου να πάνε να ψηφίσουν Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε φαίνεται να χαμηλώσει την ηλικιακή κλίμακα. Μήνυμα να πάει να ψηφίσει έλαβε στο κινητό της η 12χρονη κόρη μου! Προς το παρόν εξαιρούνται τα νήπια και ίσως οι τουρίστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr