Τέμπη: Ολοκληρώθηκε η πρώτη εξέταση των δειγμάτων – 54 οι σοροί που ταυτοποιήθηκαν

0
50

Ο δραματικός επίλογος του χειρότερου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην ιστορία της Ελλάδας πέφτει την Παρασκευή με την ολοκλήρωση των ερευνών στα Τέμπη, αλλά και με τις ανακοινώσεις για τις ταυτοποιήσεις των θυμάτων.

Ο δραματικός επίλογος του χειρότερου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην ιστορία της Ελλάδας πέφτει την Παρασκευή με την ολοκλήρωση των ερευνών στα Τέμπη, αλλά και με τις ανακοινώσεις για τις ταυτοποιήσεις των θυμάτων. Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πλέον, οι ταυτοποιημένοι νεκροί από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ανέρχονται στους 54, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την νέα ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το πλήρες κείμενο της ενημέρωσης: «Έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί. Αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αναφορικά με τη διαδικασία ενημέρωσης των συγγενών των θυμάτων, η οποία συνεχίζεται, από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της Ελληνικής Αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους, δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στην οικογένεια κάθε θύματος καθώς δεν πρόκειται για μία τυπική διαδικασία αλλά απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί».

Πηγή: Pagenews.gr