Τέμπη: Παρών ο Μητσοτάκης στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη

0
16

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών στην κηδεία του θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος Σπύρου Βούλγαρη στην Καισαριανή.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών στην κηδεία του θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος Σπύρου Βούλγαρη στην Καισαριανή. Μαζί του ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Ο 35χρονος Σπύρος Βούλγαρης, ο οποίος έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, ήταν μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Ο πρωθυπουργός τον γνώριζε προσωπικά, σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου και οι συντετριμμένοι γονείς, συγγενείς και οι φίλοι, αποχαιρέτησαν τον άτυχο νέο με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια.

Ο Σπύρος έμενε στην Αθήνα και πέρασε το τριήμερο στον τόπο καταγωγής του, το Λιανοκλάδι. Αρχικά λεγόταν ότι ο μηχανοδηγός επέβαινε ως επιβάτης στην επιβατική αμαξοστοιχία. Ο πατέρας του στη συνέχεια εξήγησε ότι το παιδί του ήταν ένας από τους δυο μηχανοδηγούς του εμπορικού τρένου και έκανε το δρομολόγιο προς Αθήνα.

Μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες στα ΜΜΕ, ο Παναγιώτης Βούλγαρης ανέφερε πως βρισκόταν μαζί με τον γιο του το τριήμερο της Αποκριάς στο Λιανοκλάδι Λαμίας και τον πήγε στον σταθμό στις 11:00 το πρωί της Τρίτης, ώστε να φύγει για τη δουλειά του. Να πάει δηλαδή στη Θεσσαλονίκη και από εκεί να οδηγήσει την εμπορική αμαξοστοιχία προς την Αθήνα.

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο στις 21:00 και μου είπε ότι αναχωρούσε για την Αθήνα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με το παιδί μου… Είδαμε με τη γυναίκα μου στην τηλεόραση το δυστύχημα και αμέσως τηλεφώνησα στον γιο μου. Όταν είδα ότι οι κλήσεις μου δεν πραγματοποιούνται, είπα ότι ο γιος μου έχει “τελειώσει ήδη”», είπε.

Πηγή: Pagenews.gr