Τέμπη: Στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη βρέθηκε ο πρωθυπουργός

0
16

Δίπλα στον πρωθυπουργό παρίσταται ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή τη στιγμή παρίσταται στην εξόδιο ακολουθία του θύματος τους σιδηροδρομικού δυστυχήματος Σπύρου Βούλγαρη στην Καισαριανή.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε προσωπικά τον εκλιπόντα ο οποίος ήταν ο οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας και έχασε τη ζωή του κατά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.Στην κηδεία του μηχανοδηγού παραβρέθηκαν επίσης ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας καθώς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο Σπύρος έμενε στην Αθήνα και πέρασε το τριήμερο στον τόπο καταγωγής του, το Λιανοκλάδι. Αρχικά λεγόταν ότι ο μηχανοδηγός επέβαινε ως επιβάτης στην επιβατική αμαξοστοιχία. Ο πατέρας του στη συνέχεια εξήγησε ότι το παιδί του ήταν ένας από τους δυο μηχανοδηγούς του εμπορικού τρένου και έκανε το δρομολόγιο προς Αθήνα.

Μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες στα ΜΜΕ, ο Παναγιώτης Βούλγαρης ανέφερε πως βρισκόταν μαζί με τον γιο του το τριήμερο της Αποκριάς στο Λιανοκλάδι Λαμίας και τον πήγε στον σταθμό στις 11:00 το πρωί της Τρίτης, ώστε να φύγει για τη δουλειά του. Να πάει δηλαδή στη Θεσσαλονίκη και από εκεί να οδηγήσει την εμπορική αμαξοστοιχία προς την Αθήνα.

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο στις 21:00 και μου είπε ότι αναχωρούσε για την Αθήνα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με το παιδί μου… Είδαμε με τη γυναίκα μου στην τηλεόραση το δυστύχημα και αμέσως τηλεφώνησα στον γιο μου. Όταν είδα ότι οι κλήσεις μου δεν πραγματοποιούνται, είπα ότι ο γιος μου έχει “τελειώσει ήδη”», είπε.

Πηγή: Pagenews.gr