Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Είναι επίσημο – Θα γίνει στο ΟΑΚΑ

0
28

Στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 8/10 ότι η εκτελεστική επιτροπή της ενέκρινε την εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων να λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ η καταληκτική αναμέτρηση του θεσμού.

Στο μεταξύ, η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποδέχθηκε άλλη εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων για την ένταξη του Πανιωνίου στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ενώ τροποποιήθηκε η προκήρυξη της Super League 2 για τη σεζόν 2020-21 και ο πρωταθλητής θα προβιβαστεί απευθείας στα «μεγάλα σαλόνια», ενώ η ομάδα που θα πάρει την δεύτερη θέση στη βαθμολογία θα δώσει αγώνες μπαράζ για την άνοδο με τον 13ο της Super League.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA και UEFA κ. Πετρ Φούσεκ. Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Απεδέχθη την εισήγηση της Επιτροπής ΕπΕαγγελματικού Ποδοσφαίρου για τροποποίηση της προκήρυξης της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, αναφορικά με την διαδικασία ανόδου στη Super League 1. Η τροποποίηση προβλέπει απευθείας προαγωγή της πρωταθλήτριας ομάδας, ενω ο 2ος της κατάταξης θα δώσει αγώνες μπαράζ με την 13η ομάδα της Super League 1. Το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα της Super League 2 θα εγκριθεί μόλις εναρμονιστεί με το αντίστοιχο της Super League 1 και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ενέκρινε το αίτημα της Super League 2 για παράταση της διαδικασίας αδειοδότησης των ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου και ΟΦ Ιεράπετρας μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2020.

Ενέκρινε την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21, καθώς και την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για αύξηση των ομάδων της Football League απο 19 σε 20, με τον προβιβασμό του σωματείου Σαντορίνη 2020, βάσει του άρθρου 20, παράγραφος 10 του ΚΑΠ.

Απεδέχθη την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για την ένταξη του Πλατανιά στον 10ο όμιλο, της Κασσιόπης στον 5ο όμιλο και του Πανιωνίου στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης από την Γ’ Εθνική κατηγορία στη Football League θα ανέβουν 4 ομάδες μετά από ειδικό τουρνουά με συμμετοχή των 10 πρωταθλητών σε δύο ομίλους, οι οποίοι θα καταρτισθούν με γεωγραφικά κριτήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr