Τέλος ο Λαφαζάνης από τη Λαϊκή Ενότητα

0
25

O Παναγιώτης Λαφαζάνης αποτελεί παρελθόν από τη Λαϊκή Ενότητα. Ο “Μικροπολιτικός” της εφημερίδας “Τα Νέα” αποκαλύπτει ότι δεν ανήκει πια στη Λαϊκή Ενότητα και αυτό γιατί αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το διαζύγιο είναι οριστικό, ωστόσο ο κ. Λαφαζάνης διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τους συνοδοιπόρους του κανονικά. Οι τελευταίοι μάλιστα τον στηρίζουν και στις γνωστές δικαστικές περιπέτειες που έχει ακόμη για την δράση του κατά των πλειστηριασμών

Σύμφωνα με πληροφορίες  του flash.gr ο κ Λαφαζάνης έχει ως προτεραιότητα την δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα εμφορείται από τις αρχές που εκείνος έχει για τα εργασιακά και τα εθνικά θέματα. Σε μία λογική παραδοσιακά αριστερή αντιιμπεριαλιστική και πατριωτική  όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, συνομιλητές του. Ο ίδιος επίσης διατηρεί τον ιστότοπο iskra μαζί με ομάδα στελεχών θα συνεχίσει να παρεμβαίνει κανονικά στη δημόσια ζωή.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι Έλληνας πολιτικός, ιδρυτής και πρώην επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας (2015-2019). Από τις 27 Ιανουαρίου 2015 έως τις 17 Ιουλίου 2015 υπήρξε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Πρώτη φορά εξελέγη βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου στις εκλογές του 2000, στη Β΄ περιφέρεια του ΠειραιάΤην κοινοβουλευτική περίοδο 2012-2014 ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ορίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα ως Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στις 17 Ιουλίου 2015 αντικαταστάθηκε από τον Πάνο Σκουρλέτη, ενώ στις 21 Αυγούστου 2015 ήταν ένας από τους 25 βουλευτές του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς που αποχώρησαν από αυτόν και συνέστησαν νέα κοινοβουλευτική ομάδα με την ονομασία «Λαϊκή Ενότητα», της οποίας ορίστηκε επικεφαλής και πλέον αποχωρεί από το κόμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr