Τέξας: Ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως – 9 νεκροί [vid]

0
60

Ο ένοπλος, που είναι ένας εκ των νεκρών, βγήκε από ένα όχημα έξω από το εμπορικό κέντρο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Τουλάχιστον εννέα νεκροί και επτά τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης που εξαπέλυσε ένοπλος σε εμπορικό κέντρο στο ΤέξαςΟ ένοπλος, που είναι ένας εκ των νεκρών, βγήκε από ένα όχημα έξω από το εμπορικό κέντρο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Πάνω από τρεις δωδεκάδες πυροβολισμοί ακούστηκαν στο σημείο. Ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο τον εξουδετέρωσε.

Εκκενώθηκε η περιοχή

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο εκπτωτικό εμπορικό κέντρο Allen Premium Outlets – περίπου 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ντάλας – και εκκενώνουν την περιοχή, ερευνώντας παράλληλα για τυχόν άλλους υπόπτους.

Βίντεο που κοινοποιήθηκαν σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πελάτες να απομακρύνονται τρέχοντας, ενώ ακούγονται πυροβολισμοί.

Δεκάδες πελάτες και υπάλληλοι καταστημάτων απομακρύνθηκαν συνοδεία αστυνομικών, που τους οδήγησαν στην έξοδο του εκπτωτικού εμπορικού κέντρου.

Πηγή: Pagenews.gr