Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως

0
36

Η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας απηύθυνε έκκληση για εύρεση μαρτύρων που μπορεί να δώσουν φως στις συνθήκες θανάτου της 16χρονης, που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης μπροστά από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα. Αρχικά οι υποψίες των αρχών στρέφονταν στην αυτοκτονία αλλά τώρα εξετάζουν και την εγκληματική ενέργεια.

Όπως αποκαλύπτει στο newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής οι μάρτυρες είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημα στις Αρχές, που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, τα όσα είδαν και άκουσαν εκείνο το βράδυ: “Είμαστε στο στάδιο όπου συλλέγουμε μαρτυρικές καταθέσεις γι αυτό κάνουμε έκκληση στον κόσμο και σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι εκείνο το ξημέρωμα να το πει. Έχουν έρθει κάποιοι μάρτυρες που προέκυψαν στην πορεία και είδαν την κοπέλα τις πρωινές εκείνες ώρες. Για την ακρίβεια υπάρχει μαρτυρία κοπέλας που την είδε κάποια στιγμή γύρω στις 4 παρά, που αναφέρει πως ήταν σε αγριεμένη κατάσταση εκείνη την ώρα. Από την ερχόμενη εβδομάδα οι μάρτυρες θα προσέλθουν και θα καταθέσουν όσα είδαν και γνωρίζουν. Υπάρχουν άτομα που βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου είναι το άλσος του Προφήτη Ηλία, τα οποία άκουσαν φωνές και ουρλιαχτά γύρω στις 5 τα ξημερώματα”.

Ο φάκελος θα παραμείνει ανοιχτός ακόμα κι αν επίσημα χαρακτηριστεί αυτοκτονία

Η οικογένεια της δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει την υπόθεση, γι αυτό και αισθάνεται δικαιωμένη όπως εξηγεί ο δικηγόρος της από την απόφαση της ασφάλειας Τρικάλων να κρατήσει ανοιχτό τον φάκελο: “Η Ασφάλεια Τρικάλων δήλωσε ότι δεν θα κλείσει ο φάκελος ακόμα και αν ο θάνατος της 16χρονης χαρακτηριστεί επίσημα ως αυτοκτονία, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι ώρας.

Αυτό δικαιώνει απόλυτα την οικογένειας της, καθώς θα μάθει τι κρύβεται πίσω από το μεγάλο αυτό κακό. Το ζητούμενο είναι ακόμα κι αν μιλάμε για αυτοκτονία, να φανούν οι λόγοι για τους οποίους προέβη η κοπέλα σε αυτή την κίνηση. Είμαστε πεπεισμένοι πως ο,τι έγινε δεν έγινε με δική της πρωτοβουλία και πως κάποιος άλλος ευθύνεται. Από την στιγμή που η έρευνα ολοκληρωθεί και συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις, τα τηλέφωνα, τις κεραίες, οι έρευνες θα επικεντρωθούν στο ποιος την ώθησε στην αυτοκτονία και τη μεσολάβησε. Να πούμε ότι επισήμως δεν έχει χαρακτηριστεί ακόμα ως αυτοκτονία”.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και το βιντεοσκοπημένο υλικό αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση

“Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα πάρει λίγο διάστημα ακόμα είμαστε σε αναμονή. Τα αποτελέσματα θεωρούμε πως θα ρίξουν φως στην υπόθεση, καθώς αν έχει συμβεί κάτι, αυτό έχει γίνει από την στιγμή που ο νεαρός αστυνομικός την άφησε στο σπίτι της. Η κοπέλα σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό φαίνεται χαρούμενη, ενώ είναι ξεκάθαρο πως ζούσε σε πελάγη ευτυχίας, κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου με την αμέσως μετά μετατροπή των συναισθημάτων της.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό που πλέον είναι στοιχείο της δικογραφίας δείχνει τις τελευταίες στιγμές της κοπέλας μαζί με τον αστυνομικό. Εκεί και οι δυο τους φαίνονται χαρούμενοι. Το παράξενο και το μυστικό στην περίεργη αυτή ιστορία είναι το τι πραγματικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα, όπου η κοπέλα βγαίνει ανήσυχη πλέον στους δρόμους, με ποιον συναντιέται και τι είναι αυτό που τελικά την ωθεί στον θάνατο”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr