Θαύμα: Ζωντανός στα ερείπια ο Κρίστιαν Ατσού!

0
69

Ο Γκανέζος εξτρέμ της Χατάισπορ Κρίστιαν Ατσού ανασύρθηκε ζωντανός από τα σωστικά συνεργεία και νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια και αναπνευστικές δυσκολίες!

Το θαύμα που περίμεναν οι δικοί του άνθρωποι έγιναν και ο Κρίστιαν Ατσού ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια του σπιτιού όπου διέμενε μετά τον φονικό σεισμό της Τουρκίας!

Ο Γκανέζος εξτρέμ ανασύρθηκε ζωντανός από τα χαλάσματα και όπως μεταδίδει η Abola νοσηλεύεται τραυματισμένος στα πόδια και με αναπνευστικές δυσκολίες, χωρίς όμως η ζωή του να διατρέχει κάποιο κίνδυνο!

Η πόλη Χατάι ήταν μία από αυτές που επλήγησαν περισσότερο από τους δύο φονικούς σεισμούς που έπληξαν την περιοχή ανάμεσα σε σύνορα Τουρκίας και Συρίας, με τις επίσημες ανακοινώσεις να μιλούν για τουλάχιστον 2.500 νεκρούς!

Αγνοούμενοι από την Χατάισπορ παραμένουν ο τεχνικός διευθυντής Τανέρ Σαβούτ, όπως και ένας διερμηνέας. ενώ τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους ποδοσφαιριστές Ονούρ Εργκούν και Μπουράκ Οκσούζ.

Ο Κερίμ Αλίτσι κατάφερε με συγκλονιστικό τρόπο να απεγκλωβιστεί μόνος του από τα συντρίμμια του σπιτιού του, ενώ δύο ακόμα παίκτες (Ρουμπέν Ριμπέιρο και Ζε Λουίς) δήλωσαν ότι βρίσκονται σε ασφαλές μέρος, σε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες όλων των εποχών στην γειτονική χώρα.

Πηγή: Pagenews.gr