Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Οι κυρώσεις για μέλη που κάνουν το εμβόλιο

0
124

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Τυφλή υπακοή ορίζουν οι κανόνες των μελών της οργάνωσης, ενώ υφίστανται κυρώσεις τα μέλη που κάνουν το εμβόλιο.

Τυφλή υπακοή ζητούν οι Θεματοφύλακες του Συντάγματος, ενώ επιβάλλονται και κυρώσεις αν κάποιος κάνει το εμβόλιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα για το ενδεχόμενο σύστασης μίας εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα έγγραφο που εστάλη με mail από τον ιδρυτή των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», τον αγιογράφο Γρηγόρη Χαραλαμπίδη προς τα περίπου 2.000 μέλη της οργάνωσης. Το εν λόγω έγγραφο, που έφερε στο φως το protothema.gr, ο αρχηγός των «θεματοφυλάκων» το ονομάζει «βούλευμα» και έχει ημερομηνία 12-12-2020.

Ζητούν τυφλή υπακοή

Ο Χαραλαμπίδης που αυτοαποκαλείται «Πρόεδρος του Α΄ Ανώτατου Τριαδικού Νομοθετικού Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων» φέρεται να παίρνει από μόνος του πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ζητώντας από τους υπόλοιπους «Θεματοφύλακες» να δείξουν τυφλή υπακοή, διαφορετικά τους απειλεί με κυρώσεις.

Ο αρχηγός των «Θεματοφυλάκων» στην αρχή του εγγράφου κάνει λόγο για βίαιη και παράνομη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων «με στόχο την γενοκτονία του έθνους των Ελλήνων» και τον αφανισμό… της φυσιολογίας και της μοναδικότητας του γενετικού του κώδικα με τον βίαιο εμβολιασμό όλου του πληθυσμού παρά την εθνική αντίσταση».

«Απαγορεύεται η χρήση των εμβολίων Mrna»

Γι’ αυτό, επισημαίνει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, «απαγορεύεται η εισαγωγή και χρήση των εμβολίων Mrna», εξηγώντας παρακάτω ότι κύριος λόγος της απαγόρευσης είναι «ο αποκλεισμός της διαστροφής του γενετικού κώδικα των Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών καθώς και των κατοίκων της χώρας οι οποίοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να αμυνθούν με κάθε μέσον και έχουν το ακαταδίωκτο».

Διαβάστε επίσης: «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – Νέες επιθέσεις φοβάται η ΕΛ.ΑΣ μετά την Πάτρα
Ωστόσο δεν διευκρινίζει τι εννοεί με την φράση να «αμυνθούν με κάθε μέσον» αν και είναι γνωστό ότι αρκετοί «Θεματοφύλακες» οπλοφορούν με την άδεια του αρχηγού της οργάνωσης.

Μάλιστα πιο κάτω, απειλεί όσους τολμήσουν να κάνουν το εμβόλιο, μεταξύ των οποίων και οι νοσηλευτές, με στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, της ιθαγένειας και της υπηκοότητα τους καθώς και με αφαίρεση του δικαιώματος παραμονής στην χώρα. «Ή θα τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα μετατροπής της ποινής αμετάκλητα» καταλήγει ο Χαραλαμπίδης που υπογράφει στο τέλος του εγγράφου ως… «Ά Εθνικός Δικαστής».

Δείτε το έγγραφο

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr