Θλίψη για Μαυρίκιο – Ιλάειρα: Απέβαλε στον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της [vid]

0
48

Η ηθοποιός απέβαλε στον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της και οι δυο τους το ανακοίνωσαν με μία ανάρτηση στο Instagram.

Με αφορμή την δυσάρεστη είδηση σχετικά με την αποβολή που είχε η Ιλάειρα Ζήση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Είναι μια δυσάρεστη είδηση αλλά ως παθούσα θα πω ότι δεν πρέπει να αγχώνεται κανένα ζευγάρι όταν έρχεται μια αποβολή. Το σημαντικό σε μια αποβολή, αφού πρώτα διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματα, είναι να εστιάσεις στο θετικό, δηλαδή ότι το ζευγάρι μπορεί να κάνει ένα παιδάκι.

Τα πράγματα πλέον με τις αποβολές έχουν ξεφύγει στους αριθμούς, μία στις δύο εγκυμοσύνες έχει τον κίνδυνο να μείνει ατελής. Όταν αποβάλει μια γυναίκα είναι η επιλογή της φύσης να μην γεννηθεί ένα μωράκι με μια χρωμοσωμιακή ανωμαλία. Μην στεναχωριέστε παιδιά, είστε νέοι, φρεσκοπαντρεμένοι», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Δικαιολογημένη η θλίψη. Ακόμα και εγώ στην δική μου θυμάμαι είχα πολλά ερωτήματα “μήπως έκανε εγώ κάτι λάθος; μήπως έκανα μια απότομη κίνηση;”. Είναι στη φύση του ανθρώπου να αναζητά τις δικές του ευθύνες σε μία δυσκολία. Μην στενοχωριέστε παιδιά, είστε τόσο νέοι. Η φύση ξέρει και αποφασίζει. Δεν είναι εύκολο, δύσκολο δεν ξέρω τι φταίει… Ο τρόπος ζωής… Αλλά πρέπει να σκεφτούν θετικά όσο δύσκολο και αν είναι».

Πηγή: Pagenews.gr