Το «αντίο» του Ουάρντα στην ΑΕΛ

0
47

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλίας ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι τα έδωσε όλα σε κάθε παιχνίδι για να βοηθήσει τους Βυσσινί και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Μια σπουδαία ποδοσφαιρική Χρονιά για εμένα με την αγαπημένη μου ΑΕΛ, έφτασε στο τέλος της. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, το προπονητικό team, την διοίκηση καθώς και τους απλούς εργαζόμενους της ομάδας από τους φροντίστες μέχρι τον οδηγό του πούλμαν για αυτή την υπέροχη αγωνιστική πορεία. Στεναχωριέμαι που λόγω της πανδημίας δεν θα ολοκληρώσουμε την φετινή μας προσπάθεια.

Εύχομαι στην ΑΕΛ του χρόνου να είναι ακόμα πιο δυνατή σε αγωνιστικό επίπεδο και να πετύχει ότι δεν κατάφερε φέτος. Προσπάθησα με την απόδοση μου να βοηθήσω τους βυσσινί να βγουν στην Ευρώπη , θέση που δικαιωματικά αξίζει στην ιστορική ΑΕΛ. Έδωσα τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς όλοι γνωρίζετε ότι δεν θέλω να χάνω ούτε σε οικογενειακό διπλό… Αποχαιρετώ με πραγματικό σεβασμό όλους όσους αγαπούν την Λάρισα και εύχομαι για του χρόνου: Σούζα το αλογάκι…»

Πηγή: Pagenews.gr