Το άσχημο τέλος που θα είχε η Μαρίνα Κουντουράτου στη σειρά «Δυο Ξένοι» που δεν είδαμε ποτέ [Vid]

0
55

Η δεύτερη σεζόν των «Δύο Ξενών» ολοκληρώθηκε αφήνοντας ανοιχτό το ζήτημα της Μαρίνας Κουντουράτου και του Κωνσταντίνου Μαρκορά. Ο τρίτος κύκλος θα μας έδειχνε τους πρωταγωνιστές πέντε χρόνια μετά.

Στην εκπομπή «Mega Stories» μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου. Ο γνωστός σεναριογράφος αποκάλυψε πώς έκαψαν με τον Αλέξανδρο Ρήγα το σενάριο του τρίτου κύκλου της σειράς «Δύο Ξένοι». Η δημοφιλής σειρά επρόκειτο να έχει τρίτο κύκλο. Ωστόσο, δεν τον είδαμε ποτέ αφού δεν βρήκε ποτέ στον αέρα.

«Γράφαμε, γυρίζαμε και ξανά από την αρχή. Όταν κάποια στιγμή βγήκαν έξω τα πράγματα, άρχισαν οι διάφοροι καλοθελητές, έριχναν πολλά λεφτά στο τραπέζι και αυτό δημιουργούσε καθυστερήσεις.

Και κάποια στιγμή μαθαίνουμε πως ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του. Το ωραίο ήταν πως είχαμε πάρει τα 12 επεισόδιο με τον Αλέξανδρο, πήγαμε στο Οίτυλο, κάναμε μια θράκα και τα βλέπαμε να καίγονται. Το απολαμβάναμε», αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου για το τέλος της σειράς.

Τι θα βλέπαμε, όμως, στον τρίτο κύκλο;

Η δεύτερη σεζόν των «Δύο Ξενών» ολοκληρώθηκε αφήνοντας ανοιχτό το ζήτημα της Μαρίνας Κουντουράτου και του Κωνσταντίνου Μαρκορά. Ο τρίτος κύκλος θα μας έδειχνε τους πρωταγωνιστές πέντε χρόνια μετά.

Οι δύο πρωταγωνιστές ήταν μαζί στο Λονδίνο, αφού δεν μπορούσαν να ζήσουν στην Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς έκανε σπουδαία πορεία στο θέατρο με τη Μαρίνα Κουντουράτου να αλλάζει τρόπο ζωής και να το ρίχνει στο διάβασμα. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν μένει για πολύ μαζί.

Εκείνη επιστρέφει στην Ελλάδα αλλαγμένη, έχοντας αφήσει πίσω της το ξανθό μαλλί και τα πρωινάδικα. Το νέο της προφίλ δεν πουλάει, πια, στην ελληνική τηλεόραση.

Η Μαρίνα Κουντουράτου καταλήγει να δουλεύει σε κανάλια χαμηλής τηλεθέασης. Ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς, έχοντας διαγράψει μία σπουδαία πορεία στο θέατρο, επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς επιστρέφει στην Ελλάδα με την αίγλη του επιτυχημένου σκηνοθέτη στο εξωτερικό. Σύντομα αναλαμβάνει την διεύθυνση ενός τηλεοπτικού σταθμού, θέση που του επιτρέπει να βοηθήσει την Μαρίνα Κουντουράτου να επιστρέψει επαγγελματικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr