Το μπούστο της Νικόλ έχει κάνει όλο το instagram να παραμιλά

0
58

Το λάγνο βλέμμα της όλο υποσχέσεις για εκείνον που την κοιτά. Η Νικόλ έμαθε να μαγνητίζει τα βλέμματα. Οι άνδρες την λατρεύουν και οι γυναίκες, αρκετές τη μισούν. Η μελαχρινή καλλονή από την Αυστραλία διαθέτει απίστευτες καμπύλες, τις οποίες φροντίζει να αναδεικνύει μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντας τα εκατομμύρια των ακολούθων να ψάχνουν για υπογλώσσιο!

Η Νικόλ Θόρν είναι κυρίως μοντέλο εσωρούχων και μαγιό, ενώ οι φωτογραφίες της έχουν κοσμήσει πολλές φορές το ανδρικό περιοδικό Maxim και έχει γίνει η φαντασίωση πολλών ανδρών σε όλο τον πλανήτη. Η 29χρονη πρασινομάτα καλλονή ξεκίνησε να ποζάρει ως μοντέλο για να βοηθήσει κάποιους φίλους της με τα projects τους και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην Αυστραλία, με την καθαρή της αξία να αγγίζει πλέον τα 84 εκατ. δολάρια.

Όπως βλέπεται, το πανέμορφο μοντέλο διαθέτει ένα υπέροχο μπούστο που αναδεικνύεται με ό,τι και να φορέσει, ενώ το καλλίγραμμο κορμί της γίνεται αντικείμενο θαυμασμού κάθε φορά που δημοσιεύει μια φωτογραφια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: Pagenews.gr