Το κορμί της Ναταλίας κάνει πάταγο στο Instagram

0
258

Όταν το νάζι συνδυάζεται με την εικόνα ενός καλογυμνασμένου σώματος τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί από το να είναι μονάχα εκρηκτικό. Η Κύπρια χορεύτρια, Νάταλι Κάτερ έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα – και σε πολύ μεγάλα ποσοστά – για να αποτελέσει το νέο τρεντ του καλοκαιριού στο Instagram.

H πανέμορφη χορεύτρια από την Κύπρο έρχεται να τρελάνει κάθε αρσενικό, καθώς διαθέτει ένα από τα πιο άρτια κορμιά στην σόουμπιζ. Το προσωπικό της Instagram αριθμεί περισσότερους από 59.000 ακόλουθους, ωστόσο αυτό σιγά σιγά αναμένεται να διαφοροποιηθεί μιας και το τελευταίο διάστημα τα νούμερά της αρχίζουν να εκτοξεύονται και στη χώρα μας, με το ελληνικό κοινό να θαυμάζει τα κάλλη της Κύπριας χορεύτριας.

Η αγάπη της για τον χορό οδήγησε στο σημερινό εκθαμβωτικό αποτέλεσμα, με την Νάταλι να παρουσιάζει ένα απίθανο κορμί που θα ζήλευαν και τα καλύτερα μοντέλα του κόσμου. Οι φιλοδοξίες της δεν έχουν ταβάνι καθώς επιθυμεί να διαπρέψει στον χώρο της και μπροστά της έχει μεγάλο δρόμο για να τα καταφέρει.

«Αυτή τη στιγμή διδάσκω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «High Heels» το οποίο χορεύεται με τακούνια και ανήκει στην κατηγορία του Hip-Hop. Έχω δημιουργήσει μια ομάδα η οποία ονομάζεται «Street Stilletos» by Natalie Kader και το οποίο διδάσκω στις Σχολές του Σιακαλλή» αναφέρει η Νάταλι σε πρόσφατη συνέντευξή της. Μακάρι να μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε από κοντά ένα μάθημά της.

Πηγή: Pagenews.gr