Το νέο σκίτσο του Αρκά για το rapid τεστ βλακείας τα σπάει

0
43

Με ένα νέο σκίτσο «χτυπά» ξανά ο γνωστός Έλληνας σκιτσογράφος και συγγραφέας Αρκάς, σχετικά με τον κορωνοϊό και όλους εκείνους που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει.

Ο Αρκάς ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 δημοσιεύοντας τη σειρά «Ο Κόκκορας» στο περιοδικό Βαβέλ και στη συνέχεια στο «Παρά Πέντε» και στο «Μικρό Παρά Πέντε». Το έργο του αποτελείται κυρίως από σειρές με συγκεκριμένο θέμα – πρωταγωνιστές που δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες και συγκεντρώνονται στη συνέχεια σε άλμπουμ.

Από τα έργα του, ο «Ισοβίτης» έχει γίνει σειρά με μαριονέτες για την ελληνική τηλεόραση από τον Μάνθο Σαντοριναίο. Δουλειές του έχουν μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, πολωνικά, ρουμανικά, σέρβικα και βουλγάρικα), ενώ έχει γράψει και θεατρικά έργα.

Και αυτή τη δύσκολη περίοδο, την ώρα που η ανθρωπότητα μάχεται και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό, υπάρχουν πολλοί που χαρακτηρίζονται ως αρνητές και υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει. Αυτή την «ομάδα» ατόμων σχολιάζει συχνά πυκνά στα δηκτικά σκίτσα του ο Αρκάς και αυτή τη φορά θέτει ένα ερώτημα «δημοσκόπησης». Έτσι, στο τελευταίο του σκίτσο παρουσιάζει ένα «rapid test βλακείας» για το οποίο περιμένει… απάντηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr