Το ΠΑΣΟΚ απαντά στον Γεραπετρίτη: «Θεσμική ενημέρωση δεν γίνεται στο αυτί»

0
59

Επανήλθε με ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στο ζήτημα της ενημέρωσης για τον λόγο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη

Επανήλθε με ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στο ζήτημα της ενημέρωσης για τον λόγο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη μέσω νόμιμης επισύνδεσης, μετά από δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη. Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής: «Εδώ και μέρες το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει καλέσει τον Πρωθυπουργό να άρει το απόρρητο για τους υφισταμένους του στην ΕΥΠ, όπως προβλέπει ο νόμος, ώστε να αποκαλυφθεί ο λόγος της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη θεσμικά ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Σήμερα έγινε η πρώτη οπισθοχώρηση. Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη παραδέχθηκε ότι «η κυβέρνηση θα παρείχε απόλυτη κάλυψη και στον διοικητή της ΕΥΠ να ενημερώσει τον κ. Ανδρουλάκη για ό,τι μπορεί να υπάρξει ενημέρωση και άρα είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή, αν ο κ. Ανδρουλάκης το επιθυμεί μπορεί να λάβει τη νόμιμη ενημέρωση».
Θεσμική ενημέρωση όμως δεν γίνεται στο αυτί ή σε ιδιωτικές συζητήσεις, αλλά δια των θεσμικών διεξόδων που από την πρώτη στιγμή έχει προσδιορίσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr