Το πήραν απόφαση στο Mega Channel – Δείτε τι γίνεται

0
58

Mega Channel: Ακόμα περισσότεροι καλλιτέχνες αναμένεται να περάσουν από τις οθόνες μας, καθώς το Mega συνεχίζει τις μουσικές Παρασκευές του ψυχαγωγώντας μας. Μετά τις επιτυχίες των προηγούμενων εβδομάδων με τους Άννα Βίσση και Γιώργο Νταλάρα, οι ιθύνοντες του «Μεγάλου Καναλιού» πήραν την απόφαση να συνεχίσουν να προβάλουν συναυλίες.

Σειρά φαίνεται πως έχουν την ερχόμενη Παρασκευή οι Μέλισσες.

Η συναυλία τους φέρει τον τίτλο «Στο σπίτι με τις Μέλισσες» και αναμένεται να την απολαύσουμε την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 23:00, ενώ το «παρών» στο στούντιο θα δώσουν κι άλλοι, μεγάλοι καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Θανάσης Βασιλόπουλος.

Λίγα λόγια για τις Μέλισσες:

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το Μάιο του 2008, με τον Χρήστο στο τραγούδι, τον Ιάκωβο στα ντραμς, τον Θάνο στην κιθάρα και τον Κώστα στο μπάσο. Αρχικά έπαιζαν live σε μουσικές σκηνές, μέχρι που στην παρέα τους ήρθε και ο Παντελής. Κάπου εκεί δημιουργήθηκε και το όνομα «Μέλισσες», ενώ σιγά σιγά ξεκίνησαν να γράφουν και τα πρώτα τους τραγούδια, όπως το «Κρυφά» και το «Μυστικό». Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο «Mad Day Live», ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη Universal Music.

Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «Κρυφά» κυκλοφόρησε digital και οπτικοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, ενώ το τραγούδι παρέμεινε στο top 10 του ελληνικού ραδιοφώνουν για 3 μήνες. Τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτους δίσκος, ο οποίος περιλάμβανε 12 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων το «Κρυφά» και «Κινέζος», με τον οποίο συμμετείχαν στον ελληνικό τελικό της Eurovision του 2010. Το 2010 έλαβαν το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards.

Το 2012 ο δεύτερος δίσκος τους «ΑΚΟΥ» βραβεύτηκε με χρυσό δίσκο. Το 2013 έλαβαν στα Mad Video Music Awards το βραβείο για το Καλύτερο Συγκρότημα. Το 2014 μετακόμισαν από την Cobalt Music στην Panik Records.

Πηγή: Pagenews.gr